Samtalsterapi - på plats eller Zoom

Samtalsterapi utgör grunden för terapin. I samtalet tillåts du som klient att berätta om dig själv och de känslor du bär på. Min främsta roll i samtalet som terapeut är att lyssna men även att hjälpa dig att förstå dig själv och ditt liv genom att ställa relevanta frågor och att synliggöra återkommande mönster i livet. Ibland räcker det inte enbart med samtalsterapi för att komma till kärnan av problemet och då kan man använda sig av andra metoder för att finna bakgrundsorsaken, exempelvis regressionsterapi. 

Samtalen sker på plats i min lokal i centrala Köping eller via Zoom. Zoom är ett program som du kan ladda ner gratis till din dator, telefon eller surfplatta. Du behöver inte ens registrera dig. När vi har bokat en tid, skickar jag en länk till mötet per mejl som du ansluter dig via.

Det finns många fördelar med att träffas på Zoom, exempelvis att du inte behöver spendera tid på att åka någonstans. Du kan välja plats för mötet själv. Både samtal och regressioner går jättebra att ha via Zoom. Se bara till att du är ostörd i ett eget rum under terapin.